Το Γαλάτσι Computer Service είναι η εξέλιξη του τεχνικού τμήματος υποστήριξης της Madlink.

Προέκυψε μετά από 15 χρόνια ολοκληρωμένης τεχνικής υποστήριξης σε εταιρείες, υπηρεσίες του δημοσίου και οργανώσεις.

Η Madlink πάντα προσέφερε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στους πελάτες της με συμβάσεις υποστήριξης. Αυτές τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες προσφέρει τώρα το Γαλάτσι Computer Service σε όλους τους κατοίκους του Γαλατσίου, καθώς των περιοχών Λαμπρινής και Κυπριάδου αλλά και των κοντινών δήμων όπως της Νέας Ιωνίας, Νέας Φιλαδέλφειας, Ψυχικού και άλλων.

Στο Γαλάτσι computer service παρέχουμε τόσο την άριστη ποιότητα εργασιών όσο και την κορυφαία εξειδίκευση σε θέματα τεχνικής υποστήριξης  υπολογιστών, όπως κάνουμε τόσα χρόνια στους μεγάλους εταιρικούς πελάτες μας, στον καθημερινό χρήστη, αλλά και σε μικρότερες επιχειρήσεις που δεν έχουν ανάγκη συμβάσεων.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που χρειάζονται για την άριστη λειτουργία του μηχανογραφικού σας εξοπλισμού. Ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για ένα netbook ή έναν server.

Στην Madlink και στο Γαλάτσι computer service είμαστε στο χώρο της πληροφορικής ήδη 15 χρόνια, παρ’ όλα αυτά δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με το εμπόριο υπολογιστών ή ανταλλακτικών γιατί το θεωρούσαμε έξω και πέρα από την επιστήμη της πληροφορικής.


Έχοντας υπηρετήσει την πληροφορική 25 χρόνια μέσα από την τεχνική υποστήριξη και την ανάπτυξη κώδικα και ιστοσελίδων δίνουμε υπεύθυνες, ολοκληρωμένες λύσεις και απαντήσεις σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα του υπολογιστή σας ή του laptop σας.

 

Επιλέξτε μας γιατί

  • Παρέχουμε εξειδικευμένο προσωπικό διαθέσιμο να σας ενημερώσει αναλυτικά για κάθε πρόβλημα των υπολογιστών σας.

  • Έχουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς και σας κάνουμε ανάλυση κόστους επισκευής και ανταλλακτικών πριν από κάθε επισκευή υπολογιστή ή laptop.

  • Δίνουμε εγγύηση καλής απόδοσης εργασιών για 6 μήνες.

  • Κάνουμε χρήση μόνο καινούριων ανταλλακτικών με εγγύηση κατασκευαστή.

  •  Παραλαβή και παράδοση πόρτα – πόρτα με χαμηλό κόστος σε Γαλάτσι, Λαμπρινή, Κυπριάδου, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Ηράκλειο, Κυψέλη, Φιλοθέη, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, και άλλες περιοχές.

Εγγύηση Εργασιών

Εμπιστεύτηκαν την συντήρηση, επισκευή και υποστήριξη του μηχανογραφικού τους εξοπλισμού στο Γαλάτσι computer service και στη Madlink