Συμβάσεις μηχανογραφικής υποστήριξης

Εξασφαλίστε την άριστη και συνεχή λειτουργία του μηχανογραφικού σας εξοπλισμού κάτω από την ασφάλεια που σας προσφέρει μία σύμβαση υποστήριξης.

Όσο μικρή ή μεγάλη και να είναι η επιχείρηση σας δικαιούται να έχει άμεση ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη σε κάθε πρόβλημα και σε κάθε ανάγκη που προκύπτει.

Με τη μακρόχρονη πείρα μας μπορούμε να δώσουμε λύση σε κάθε ανάγκη ή πρόβλημα της μηχανογραφικής σας υποδομής.

Είμαστε σε θέση να προτείνουμε την ενδεδειγμένη δομή κάθε πληροφοριακού συστήματος ανάλογα με τις ανάγκες και το budget κάθε εταιρείας κι οργανισμού.

Μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι τα συμβόλαια συντήρησης των συστημάτων που προμηθεύει η εταιρεία μας.

Τα συμβόλαια συντήρησης είναι ετήσιας διάρκειας και περιλαμβάνουν το κόστος προληπτικής συντήρησης καθώς και το κόστος των τυχόν απαιτούμενων επισκευών / επιδιορθώσεων κατά την διάρκεια ισχύος του συμβολαίου. Εντούτοις υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής των, ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Η εφαρμογή του συμβολαίου προϋποθέτει ότι οι συνδέσεις, εγκατάσταση, λειτουργία, χειρισμός κλπ. του συστήματος γίνονται σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του κατασκευαστή.

Τα άμεσα αναγνωρίσιμα πλεονεκτήματα των συμβολαίων συντήρησης είναι τα ακόλουθα:

  1. Τηλεφωνική υποστήριξη εντός 4 ωρών ή άμεσα μέσα από 3 κινητά.
  2. Onsite υποστήριξη εντός 24/12/6 ωρών για το νομό Αττικής. (ανάλογα με την σύμβαση)
  3. Έκπτωση επί της άξιας των ανταλλακτικών που τυχόν θα απαιτηθούν.
  4. Έκπτωση στην ωριαία χρέωση για επισκέψεις πέραν των καλυπτομένων από το Συμβόλαιο Συντήρησης.
  5. Το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας σε συνδυασμό με το μεγάλο εύρος συνεργατών της εταιρίας μας, εξασφαλίζουν τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος παρουσιαστεί.
  6. Ενημέρωση για νέες εκδόσεις του λογισμικού με προαιρετική δυνατότητα αναβάθμισης του στην τελευταία έκδοση με μειωμένο κόστος. (Δεν καλύπτεται από το συμβόλαιο το κόστος αναβάθμισης του hardware που πιθανόν να χρειαστεί.)
  7. Προαιρετική δυνατότητα υποστήριξης και για θέματα εφαρμογών που σας ενδιαφέρουν.

Ενδεικτικά μας εμπιστεύτηκαν την συντήρηση, επισκευή και υποστήριξη του μηχανογραφικού τους εξοπλισμού.

eirinod

ai

eska

adedy

eisaggel

DSA

dioriga

efeteio