Κόστος εργασιών

Στο Γαλάτσι Computer Service προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς στην υποστήριξη και επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και laptops.

Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι όχι μόνο με την ποιότητα των εργασιών μας, αλλά και με το χαμηλό κόστος που καλούνται να πληρώσουν.

Άμεση Τηλεφωνική Υποστήριξη (Δωρεάν)

Καλέστε μας στο 2102934014 και θα έχετε άμεση επικοινωνία με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, που θα κάνουν μία πρώτη εκτίμηση του προβλήματός και θα προτείνουν την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση.

Αν το πρόβλημα είναι απλό και μπορεί να επιλυθεί άμεσα και απλά με τις οδηγίες του τεχνικού μας, τότε θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Για την κλήση και την τηλεφωνική μας υποστήριξη δεν θα χρεωθείτε πέρα από όποια πιθανή χρέωση έχετε από τον τηλεφωνικό πάροχο για κλήσεις σε απλό σταθερό τηλέφωνο.

Επίσης μπορείτε να κάνετε χρήση της υπηρεσίας live chat και να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας μας, πατώντας το εικονίδιο που υπάρχει κάτω δεξιά!

 • Η κλήση υποστήριξης δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 15′
 • Οι κλήσεις υποστήριξης δεν καλύπτουν εκπαίδευση χρήστη ή επίλυση αποριών σχετικά με την χρήση του Η/Υ, αφορούν μόνο τεχνικά ζητήματα.

⇓ Κάντε click στις εργασίες αναλυτικά για δείτε το κόστος τους ⇓

 

Απομακρυσμένη επίλυση προβλήματος
Επειδή κατανοούμε τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε στην καθημερινή χρήση του υπολογιστή και να χρειάζεστε άμεση βοήθεια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλέσετε έναν τεχνικό μας για να συνδεθεί απομακρυσμένα στον υπολογιστή σας και να λύσει το πρόβλημα όσο εσείς συνεχίζετε να βρίσκεστε μπροστά στην οθόνη σας και παρακολουθείτε τις κινήσεις του!

Το 80% των προβλημάτων μπορεί να λυθεί χωρίς να κουνηθείτε από τη θέση σας και χωρίς να χρειάζεται να την επίσκεψη τεχνικού στο χώρο σας.

Η απομακρυσμένη σύνδεση είναι μια απόλυτα ασφαλής και διεθνώς διαδεδομένη μέθοδος τεχνικής υποστήριξης που λύνει τα προβλήματα εύκολα και άμεσα.

Η υπηρεσία παρέχεται από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και βασική προϋπόθεση για τη χρήση της υπηρεσίας είναι η πρόσβαση του υπολογιστή σας στο internet.

Για να κατεβάσετε το λογισμικό απομακρυσμένης υποστήριξης κάντε κλικ εδώ

Αν υπάρχει η δυνατότητα να επιλυθεί το πρόβλημα σας με απομακρυσμένη πρόσβαση του τεχνικού μας στον υπολογιστή σας, τότε το κόστος των εργασιών είναι:

 

 

 

Η πρώτη ώρα εργασιών 15€

Κάθε επόμενη ώρα εργασίας 10€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Το 84% των περιπτώσεων επιλύονται εντός της πρώτης ώρας.

Η εξόφληση των απομακρυσμένων εργασιών γίνεται με χρήση καρτών ή με κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης. Οι νέοι πελάτες μας πρέπει να προεξοφλούν τις εργασίες. Σε πελάτες που επανέρχονται υπάρχει η δυνατότητα πίστωσης 10 ημερών.

Εργασίες τεχνικού στο χώρο σας.
Εντός 24 ωρών από την κλήση ένας εξειδικευμένος τεχνικός μας θα έρθει στο χώρο σας, ώστε να βοηθήσει σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε.

Είτε πρόκειται για εργασίες που πρέπει να γίνουν στο χώρο του πελάτη (όπως για παράδειγμα εργασίες δικτύων ή εργασίες σε υπολογιστές που δεν υπάρχει η δυνατότητα απομάκρυνσης τους), είτε για έναν γενικό έλεγχο ή επισκευή του υπολογιστή ή του εκτυπωτή σας.

Το κόστος των εργασιών από ειδικευμένους τεχνικούς μας είναι:

 

 

Η πρώτη ώρα εργασιών 40€

Κάθε επόμενη ώρα εργασίας 15€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Ο χρόνος υποστήριξης μετρά από την στιγμή άφιξης του τεχνικού μας

Σε περίπτωση ακύρωσης των εργασιών, ή απασχόλησης του τεχνικού μας για λιγότερο από 10′ η ελάχιστη χρέωση είναι 15€

Επίλυση τεχνικού προβλήματος

Το κόστος των εργασιών που θα χρειαστεί ο υπολογιστής για την επισκευή του, υπολογίζεται σύμφωνα με τον χρόνο που θα χρειαστεί ο τεχνικός μας για την επίλυσή τους.

Για το λόγο αυτό υπάρχει διακύμανση στο κόστος εργασιών του τεχνικού μας.

Δεν υπάρχει κόστος ελέγχου για σταθερούς Η/Υ και για laptop που δεν χρειάζεται να γίνει αποσυναρμολόγηση.

Θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για το κόστος επισκευής και την κατανομή του (κόστος εργασιών και ανταλλακτικών) πριν προχωρήσουμε στις εργασίες μας και στην χρέωση σας.

 

Αρχικός έλεγχος Η/Υ, laptop ΔΩΡΕΑΝ

Αποσυναρμολόγηση laptop για έλεγχο 15€

Ελάχιστο κόστος τεχνικού 15€

Μέγιστο κόστος τεχνικού 70€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το κόστος των ανταλλακτικών.

Οι παραπάνω τιμές δεν αφορούν την υποστήριξη EXPRESS & BUSSINES

Σε περίπτωση ακύρωσης των εργασιών, ή απασχόλησης του τεχνικού μας για λιγότερο από 10′ η ελάχιστη χρέωση είναι 15€

Δείτε αναλυτικά τις εργασίες

Καθαρισμός από κακόβουλο λογισμικό (ιούς)
 

Στις πιο πολλές περιπτώσεις για να απαλλαγείτε μία και καλή από τους ιούς που σας ταλαιπωρούν δε χρειάζεται να πραγματοποιηθεί format.

Με εξειδικευμένες εργασίες ανίχνευσης και διαγραφής των ιών, οι τεχνικοί μας θα καθαρίσουν τους ιούς και θα εγκαταστήσουν τα καλύτερα δωρεάν αντιβιοτικά στον υπολογιστή σας.

Αν υπάρχει ανάγκη για πιο ολοκληρωμένη άμυνα απέναντι στους κινδύνους του internet θα σας προτείνουμε και θα εγκαταστήσουμε το καλύτερο συνδρομητικό αντιβιοτικό.

Οι εργασίες αυτές δεν επεμβαίνουν στα αρχεία του χρήστη και έτσι δεν θα χάσετε κάτι*.

Καθαρισμός και δωρεάν αντιβιοτικό 25€

Καθαρισμός και συνδρομητικό αντιβιοτικό 25€ (+ ~35€/έτος)

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Σε περιπτώσεις που ο υπολογιστής σας έχει επιβαρυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και από πολλούς ιούς ή από ιδιαίτερα κακόβουλα λογισμικά (π.χ. cryptolocker) δεν μπορεί να γίνει καθαρισμός με συμβατικά μέσα, τότε θα σας προτείνουμε την επανεγκατάσταση του λειτουργικού του (format) με το ανάλογο κόστος.

 

Format - Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος

Προσφέρουμε τις πλέον ολοκληρωμένες υπηρεσίες επανεγκατάστασης – format στον υπολογιστή σας.

Δεν κάνουμε, απλά, εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή σας, αλλά επίσης εγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του λογισμικού, εγκατάσταση ενημερωμένων οδηγών (drivers) από την ιστοσελίδα του κατασκευαστή κι εγκατάσταση όλων των απαραίτητων λογισμικών για την άμεση χρήση του υπολογιστή.

Ακόμα κάνουμε λεπτομερή έλεγχο και προτάσεις για τυχόν αναβάθμιση του λειτουργικού σας συστήματος. Όλα αυτά σε συνεννόηση μαζί σας, ώστε να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Τέλος, πραγματοποιείται  έλεγχος ποιότητας των εργασιών και απόδοσης του υπολογιστή με ειδικά διαγνωστικά εργαλεία.

Πάντα πριν τις εργασίες format επιβεβαιώνουμε την ανάγκη μεταφοράς των δεδομένων σας με backup ή όχι.

Format χωρίς backup 35€

Format με backup 45€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Όταν κάνετε format επιβεβαιώστε την ασφάλιση των δεδομένων σας με backup. Μετά το format δεν υπάρχει δυνατότητα για επαναφορά δεδομένων.

Γενικό service υπολογιστή

Κάθε υπολογιστής απαιτεί έλεγχο και συντήρηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ανεξαρτήτως χρήσης, το σύστημά σας χρειάζεται ειδική (προληπτική ή μη) αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων, προερχόμενα από την καθημερινή χρήση.

Γενικό Service 40€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Εργασίες γενικού service:
 • Εσωτερικός γενικός έλεγχος σταθερότητας δομής και συνδέσεων παροχής και δεδομένων.
 • Εσωτερικός έλεγχος εξαερισμού – (καθαρισμός συστήματος ψύξης με χρήση ειδικών εργαλείων και προϊόντων). Έλεγχος απόδοσης ανεμιστήρων και ροής αέρα.
 • Έλεγχος του δίσκου (εκτεταμένος μετά από 2 χρόνια χρήσης)
 • Καθαρισμός του δίσκου από άχρηστα αρχεία.
 • Έλεγχος και καθαρισμός από ιούς
 • Έλεγχος και καθαρισμός από malware
 • Έλεγχος και ενημέρωση λειτουργικού συστήματος
 • Έλεγχος και ενημέρωση αντιβιοτικών και άλλων λογισμικών (όπου απαιτείται)
 • Έλεγχος και βελτίωση διαδικασίας εκκίνησης υπολογιστή.
 • Έλεγχος φορτωμένων προγραμμάτων στην μνήμη. Βελτιστοποίηση μνήμης.
 • Έλεγχος και βελτίωση εγγραφών μητρώου
 • Γενικός έλεγχος λογισμικών και προτάσεις από τους τεχνικούς μας

Σε περίπτωση που κατά την διαδικασία service του υπολογιστή σας διαπιστωθεί τεχνικό πρόβλημα θα ενημερωθείτε άμεσα από τους τεχνικούς μας.

Αναβάθμιση υπολογιστή και laptop

Στις πιο πολλές περιπτώσεις για να απαλλαγείτε μία και καλή από τους ιούς που σας ταλαιπωρούν δεν χρειάζεται να κάνετε format.

Με εξειδικευμένες εργασίες ανίχνευσης και διαγραφής των ιών οι τεχνικοί μας θα καθαρίσουν τους ιούς και θα εγκαταστήσουν τα καλύτερα δωρεάν αντιβιοτικά στον υπολογιστή σας.

Αν υπάρχει ανάγκη για πιο ολοκληρωμένη άμυνα απέναντι στους κινδύνους του internet, θα προτείνουμε και θα εγκαταστήσουμε το καλύτερο συνδρομητικό αντιβιοτικό.

Οι εργασίες αυτές ΔΕΝ επηρεάζουν τα αρχεία και τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας!

Γενικό Service 40€

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Σε περιπτώσεις που ο υπολογιστής σας έχει επιβαρυνθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και από πολλούς ιούς ή από ιδιαίτερα κακόβουλα λογισμικά (π.χ. cryptolocker) δεν μπορεί να γίνει καθαρισμός με συμβατικά μέσα, τότε θα σας προτείνουμε την επανεγκατάσταση του λειτουργικού του (format) με το ανάλογο κόστος.

 

Service - επισκευή Server

To κόστος των εργασιών για την συντήρηση και επισκευή server διαφοροποιείται και διαμορφώνεται ανάλογα με το μοντέλο και ανάλογα με τις απαιτήσεις των εργασιών σε χρόνο τεχνικού.

Ο χρόνος του τεχνικού προϋπολογίζεται  και συμφωνείται πριν την έναρξη των εργασιών.

Το κόστος των ανταλλακτικών υπολογίζεται ξεχωριστά και καλύπτεται πριν την έναρξη των εργασιών αν υπερβαίνουν τα 50€

Εργασίες τεχνικού σε server 40€ έως 80€ /ώρα

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Το κόστος αφορά εργασίες που παρέχονται στο εργαστήριο μας. Οι εργασίες server στο χώρο του πελάτη επιβαρύνονται με 25% επί των παραπάνω αξιών  

Αντικατάσταση Οθόνης
Έσπασε ή χάλασε η οθόνη του φορητού υπολογιστή σας? Εμπιστευτείτε μας!

Ελέγχουμε εντελώς δωρεάν και άμεσα σας ενημερώνουμε για το κόστος, πριν προχωρήσουμε στην επισκευή ή την αντικατάσταση της οθόνης σας.

Παραλαβή - Παράδοση στο χώρο σας.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα για αποστολή και παραλαβή του υπολογιστή στο χώρο σας.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την αποστολή και παραλαβή από την είσοδο του χώρου σας με μηδενικό (για το Γαλάτσι) ή αρκετά μικρό κόστος.

Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε να αποσυνδέσει και να συνδέσει ειδικευμένος τεχνικός μας τον υπολογιστή στο χώρο σας. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει πλήρης έλεγχος καλής λειτουργίας επιτόπου.

Οι παραλαβές και παραδόσεις γίνονται με αυτοκίνητο και οι υπολογιστές είναι ασφαλισμένοι ως προς το hardware κατά την μεταφορά τους.

Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για Γαλάτσι ΔΩΡΕΑΝ

Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για Γαλάτσι 15€ 

Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για περιοχές Α’ ζώνης 10€ 

Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για περιοχές Α’ ζώνης  20€ 

Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για περιοχές Β’ ζώνης 15€ 

Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για περιοχές Β’ ζώνης 25€ 

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Ως Γαλάτσι και με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση θεωρούνται και οι περιοχές Λαμπρινή, Κυπριάδου

Α’ Ζώνη Κυψέλη, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Φιλοθέη, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό.

Β’ Ζώνη Όλες οι υπόλοιπες περιοχές και δήμοι του αστικού ιστού περιοχής Αθηνών.

 • Όλες οι εργασίες μας έχουν εγγύηση καλής απόδοσης 6 μηνών.
 • Όταν το κόστος των ανταλλακτικών υπερβαίνει τα 50€ θα πρέπει να γίνει προεξόφληση των ανταλλακτικών.
 • Στην απομακρυσμένη πρόσβαση και στις εργασίες στο χώρο σας το παραστατικό (απόδειξη, τιμολόγιο) στέλνετε με email.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Απομακρυσμένη επίλυση προβλήματος

Η πρώτη ώρα εργασιών 15€

Κάθε επόμενη ώρα εργασίας 10€


Εργασίες τεχνικού στο χώρο σας.

Η πρώτη ώρα εργασιών 40€

Κάθε επόμενη ώρα εργασίας 15€


Επίλυση τεχνικού προβλήματος

Αρχικός έλεγχος Η/Υ, laptop ΔΩΡΕΑΝ

Αποσυναρμολόγηση laptop για έλεγχο 15€

Ελάχιστο κόστος τεχνικού 15€

Μέγιστο κόστος τεχνικού 70€


Καθαρισμός από κακόβουλο λογισμικό (ιούς)

Καθαρισμός και δωρεάν αντιβιοτικό 25€

Καθαρισμός και συνδρομητικό αντιβιοτικό 25€ (+ ~35€/έτος)


Format – Εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος

Format χωρίς backup 35€

Format με backup 45€


Γενικό service υπολογιστή

Γενικό Service40€


Αναβάθμιση υπολογιστή και laptop

Ελάχιστο κόστος εργασιών αναβάθμισης15€

Μέγιστο κόστος εργασιών αναβάθμισης 70€


Service επισκευή Οθονών

Ελάχιστο κόστος εργασιών οθονών 40€

Μέγιστο κόστος εργασιών οθονών 80€


Παραλαβή – Παράδοση στο χώρο σας.

Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για Γαλάτσι ΔΩΡΕΑΝ

Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για Γαλάτσι 15€

Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για περιοχές Α’ ζώνης 10€

Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για περιοχές Α’ ζώνης20€

Παραλαβή – παράδοση από πόρτα για περιοχές Β’ ζώνης15€

Παραλαβή – παράδοση με εγκατάσταση για περιοχές Β’ ζώνης 25€ 


eshop2

210 2934014

Δευτέρα έως Παρασκευή
09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

 

Ορφέως 5 Γαλάτσι

Ωράριο Καταστήματος

Δευτέρα, Τετάρτη
09:00 – 18:00
Τρίτη, Πέμπτη
09:00 – 20:00
Σάββατο
12:00 – 14:00